Harmagedon92, takole si zapisal:
>>>---------------------------------------------->>>
22 Apr 2013 (Predlogi, kritike in pohvale / Zeitgeist gibanje - ne nasedaj): ... Nastala je religija, ki dejansko to bila to sposobna izvesti. Sledili so konstantni boji med verniki in pogani ki so trajali recimo tja do leta 1500. ...
30 Apr 2013 (Dvig zavesti / Jacqes Fresco: "oče" naše morale in pogleda na PRIHODNOST): ... No ta veliki pok pa ni povzročil samo vremenske in zemeljske katastrofe, ampak tudi spremembe pri ljudeh. ... Posledica tega je da so se pojavile krvave vojne še posebno na bližnjem vzhodu pa tudi drugod. ...
30 Apr 2013: ... Vidite tu je vzrok raka ne pa stvari ki nam jih vtepajo v glavo kot so prehrana, sončenje, kajenje...Saj ne rečem, da to ni škodljivo, apak ni pa smrtno nevarno kot je rak.
08 Sep 2013: ... Tipičen primer je bil ko je tobačna industrija točno vedela in še vedno ve, da tobak ubija ...
30 Apr 2013: ... je bil to kot en veliki pok, ki je začel velike spremembe po vsem vesolju, tako tudi v našem osončju, na samem soncu, gibanju planetov , lune, in tudi same zemlje in s tem tudi nas ljudi. ... vidimo da smo ljudje neločljivo povezani z vsem našim osončjem. ... je logično, da tudi mi ljudje lahko vplivamo nanj! ... tudi s svojimi mislimi.
28 Nov 2013: ... Pa praviš, da se svet ne konča na zemlji. A si ti mogoče kaj posebnega? Potuješ po vesolju? Ma daj ne bluzi. ...
11 Sep 2013: ... Vse kar nam ostane je hrepenenje po tej pristni ljubezni ... Prav vedno stalna in ista zgodba:kolikokrat si se že opekel v ljubezni?, rad bi poletel pa nimam kril, ti si kriv(a),naredil bom samomor ker me je punca pustila, ali prevarala...
30 Okt 2013: ... Človek lahko da svojo ljubezen samo eni osebi, ki pa jo mora tudi dobiti tudi nazaj ...
<<<------------------------------------------------<<<
Nekam hitro si se vrnil iz Amerike?
Lahko si zamislim nekaj (neizključujočih se) možnosti: Ali te kdo plačuje, da s "kokodakanjem" po medijih poskušaš vnesti zmedo in glumiš kot paničar-terorist, ali zauživaš prevelike odmerke psihotropnih snovi, ali v prostem času vadiš govoričenje, s kakršnim si sicer "služiš" denar kot mistik / "(bio?)energetik" / mag / astrolog; morda si (bil) zaposlen v oboroženih silah ... ?
Če naj ti verjamem, da
(28 Nov 2013): ... "usoda obstaja in s tem lahko sklepaš, da se prihodnjost da napovedati"
...
mi enostavno napovej le, če se bova (kje in kdaj) srečala (in prepoznala) ter ali mi boš kdaj pomagal pri delu na vrtu.
V vsakem primeru je moj namig za možno samoizboljšavo: začni z delovno terapijo. Vsak dan ustvari nekaj, zase ali za druge. Ogradi košček zemlje in sej, sadi, gnoji, zalivaj, vzgajaj, plej, čuvaj pred škodljivci, obiraj, jej in daj tudi drugim... Iz zavrženih predmetov naredi kaj uporabnega. Popravljaj pokvarjene stvari. Uči se. Dokončaj študij, diplomiraj. Skrbi za telesno kondicijo: vsaj dvakrat na teden se močno prepoti ob večurnih naporih. Redno prazni zalogo sperme, lahko vsak dan, dvakrat na teden pa bi ti moralo zadoščati za zmanjšanje agresivnosti. Postopoma boš s trudom pometel po svojem podstrešju... Srečno!
Pozdrav,
Non
---------------------------------------------------------------------------
Rad imam ljudi, in rad imam živali ... če niso v človeški podobi. (ni citat)