Napisal/a harmagedon92 » 30 Apr 2013, 13:19
Pozdravljeni. Jaz sem.
Kot vidim moje pisanje zaenkrat ni imelo haska.
V bistvu me to niti ne čudi, saj po moje sploh nihče ni prebral, pa čeprav je prav v tistem mojem pisanju povzet ves problem, ampak kot sem poudaril zgleda zelo enostavno,
v resnici pa zelo tožko dojet-mislim tisto bistvo,ki je bistvenega pomena.
Vem tudi zakaj je tako. Bom pojasnil: Kot sem rekel se je nekaj začelo dogajati leta 1999 še bolj točno julija 1999. Lahko bi rekli, da je bil to kot en veliki pok, ki je začel velike spremembe po vsem vesolju, tako tudi v našem osončju, na samem soncu, gibanju planetov , lune, in tudi same zemlje in s tem tudi nas ljudi.
Tisti malo bolj dojemljivi, najbrž veste da je življenje človeka neločljivo povezano z zemljo, zemlja je neločljivo povezana s soncem, sonce vpliva na vse planete in lune v našem osončju
in tako lahko pridemo do zaključka, da je vse naše osončje neločljivo povezano in tako pridemo
spet do začetka-nas ljudi. Če vse to povežemo vidimo da smo ljudje neločljivo povezani z vsem našim osončjem. Potem gremo lahko še naprej: Sigurno na naše osončje vpliva tudi na sosednja osončja otiroma zvezde(ki so sonca različnih velikosti); ki pa so veliko bolj oddaljena od nas kot pa smo navajeni v našem osončju. Vesolje je pač ogromno in s tem tudi razdalje za nas ljudi,
kar pa ne pomeni, da vsak planet, luna , sonce(zvezda), osončje, galaksija, črne luknje,in ne vem kaj vse še ne vpliva eno na drugo in s tem predstavlja celo vesolje neločljivo celoto.
Iz vsega tega skupaj lahko sklepamo, da smo logično tudi ljudje neločljivo povezani z vsem vesoljem.
To sem napisal malo mimo grede, da se boste zavedli kako dogodki, ki se dogajajo v vesolju
vplivajo na nas ljudi-normalno na nas najbolj vpliva vesolje, ki je nam njbližje to pa je naše osončje.
Ampak zdaj presenečenje: Če vesolje oz. naše osončje vpliva na nas, potem je logično, da tudi mi ljudje lahko vplivamo nanj! To se imenuje: kakor zgoraj tako spodaj-vsaka stvar ima svoje nasprotje. Vse se giblje gor in dol po sinusni krivulji: Imamo dan in noč (spanje in aktivnost), imamo polno luno in mlaj, imamo plimo in oseko, imamo smrt in življenje....
To presenečenje gre še naprej: Ljudje ne vplivamo na zemljo (in tako tudi na vse vesolje) samo samo z fizičnim posegom, ampak tudi s svojimi mislimi.
Bom to malo bolj pojasnil: Bolj ko je intenziven in nepopustljiv fizični poseg v okolje, Tako ima tudi um oz. misel (duša) vpliv na vesolje in s tem tudi na zemljo stem pa tudi na ljudi na zemlj in čim bolj ko je intenziven in nepopustljiv in več časa ko posveča tej svoji misli oz. ideji,
večji vpliv ima na vse skupaj.
A ste razumeli oz. dojeli vse skupaj. Za primer si poglejte samo kakšen vpliv je imel Hitler na množice-kot bi bili pod vplivom njegove hipnoze. Kot smo videli je bil najprej vpliv njegovih misli(in vemo,da od teh svojih misli oz. idej ni odnehal do samega konca), potem pa so seveda sledile fizične posledice teh misli oz. idej, ki pa so vsekakor očitne še danes skoraj vsakemu zemljanu.
Zdaj kaj je sprožilo te njegove ideje. Sigurno ima tu vpliv neločljive povezanosti človeka z vesoljem. To se imenuje usoda. Ko pridejo nebesni objekti v določen položaj, se bo pri določenem posamezniku izrazil ta aspekt. Temu, če verjamete ali ne ne moremo ubežati, vsaj dokler smo na tem svetu.
Večina ljudi tako mišljenje z velikim odporom in jezo zavrne, saj imajo potem občutek , da nimajo svobodne volje. Tukaj bi se lahko strinjal z njimi, toda to kar sem prej napisal pa tudi ima smisel in je logično. Moram priznati da sem se s tem problemomom ukvarjal vrsto let zelo intenzivno. Mislim, da to nam ni dano čisto povsem razumeti, vsaj ne v tem življenju(mogoče v posmrtnem). Še najboljši približek do katerega sem prišel je: Je usoda in je svobodna volja oz. naključje o tem ni nobenega dvoma. Kako potem to sodeluje? Jaz sem prišel do naslednjega zaključka: Usoda in svobodna volja se združita v dani trenutek!
Kako to natančno deluje se pač nima smisla več ukvarjati, saj nikoli ne bomo prišli do dna.
Važno je samo to, da vse kar sem napisal ima smisel in je logčno in to povsem!
Da se vrnem stvari, ki je zdaj za nas pomembna: Če je usoda, potem se jo, da tudi napovedati.
Kako bi jo napovedali? Mogoče tako, da opazujemo dogajanje na zemlji-po moje bolj težko, ker nima nekega stalnega gibanja(na sami zemlji), poleg tega tudi ljudje ves čas delamo posege na njej. Čeprav nekatere stvari(pravzaprav kar večina, lahko napovemo, če gledamo samo površino zemlje). Kaj bi to bilo? Če se naprimer peljem z avtomobilom, ne bom naslednji trenutek pepustil naključju, ampak bom uporabil svobodno voljo in se podal v smer, ki sem jo že prej načrtoval. In na tak način poteka skoraj vse naše življenje,vsaj tako bi si želeli. Ampak vsake toliko časa pa nas tudi preseneti "naključje", ki nam v večini primerov pokvari naš vnaprej napravljen načrt.
Kako bi potem še bolj predvideli našo prihodnjost brez neprijetnih presenečenj?
Edini način je da se ozremo v nebo in poskušamo kaj spoznati. Najbolj prepoznavna sta sonce in luna. Če vidimo, da sonce vzhaja je to zelo očiten znak, da bo treba počasi se zbuditi vstati in se podati v gibanje, ustvarjanje lahko bi se reklo življenje, vendar se pa vseeno lahko odločimo, da ne bomo vstali, ampak bomo poležavali ves dan in v tem trenutku smo prešli v neharmonijo, ki dolgoročno škodljivo vpliva na posameznikovo življenje.
Podobno je z luno. V času ko luna raste,naj bi bili aktivni in dosegli višek moči par dni pred polno luno. Ko je polna luna se takoj prevesi v njeno padanje do mlaja. V tem času naj bi bili nekoliko bolj pasivni. Tu je spet isto, če se človek ravna po njenih zakonih bo živel harmonično, če pa ne neharmonično, kar spet dolgoročno škodljivo vpliva na njegovo zdravje in počutje.
Tako gremo lahko naprej po osončju in gledamo potovanja planetov, lun in sonca glede na zemljo.
To pa si lahko razložimo izključno z astrologijo, ampak to tisto pravo in ne to skomercializirano, ki jo najdemo po vseh medijih. Osebno imam velik odpor in jezo do teh skomercializiranih "astrologov", ker mečejo slabo luč na pravo astrologijo,ki je velika modrost!
Saj ne rečem kakšen se najde toda ti so redki. Še posebej se izogibajte, tedenskim napovedim, ki kar za vsako zodiakalno znamenje napovejo prihodnji teden, pri tem pa ne upoštevajo, da naprimer vsi strelci ali vsi ovni nikakor ne morejo imeti vsi enakega tedna!
Najboljše je da si za začetek priskrbite dobro knjigo o astrologiji. Moja prva je bila po moje zelo poznana sanjska knjiga, ki v drugem delu opiše vsako znamenje posebej dovolj natančno in potem še po kitajskem horoskopu, ki je zelo podoben mogoče še bolj globok. Edina stvar, ki me je zelo zmotila pri kitajskem horoskopu je da naj bi bili vsi ljudje rojenem naprimerr v letu zmaja(to je po našem oven) Zmaji. Kakšen absurd! Mar naj bi bili v enem letu sami ovni v naslednjem sami biki in tako naprej-absurd. Razen tega pa sanjsko knjigo zelo priporočam!
Torej da se vrnem čisto na začetek, to je julij 1999. Ta datum je bil večkrat napovedan, če ste doumeli, da se da prihodnjost napovedati oz. prerokovati.
Kot sem rekel je bil to kot nekašen veliki pok in bo izpolnil vse kar je bilo napovedano!
No pa poglejmo kaj se je dogajalo po tem datumu: Prvo kar sem opazil je bilo sonce, ki je začelo sijati z precej večjo intenzivnostjo. Kaj mislite ima to kakšen vpliv na zemljo (saj ta nas najbolj zanima)? IMA in to zelo velikega! To si predstavljajte kot da imamo izvor toplote in njegov sprejemnik. Kaj se zgodi če toploto povečamo na objektu kot je zemlja s svojimi oceani?
Vse se začne hitreje dogajati. Sonce zažge zemljo in vodo. Najprej je zelo vroče, potem pa ta vročina izhlapi vodo v ozračje in zakrije sonce, potem temperatura pade, potem od drugega dela zemlje spet pridrvi vroč zrak, ki ga je sonce nenormalno žgalo in spet imamo neormalno vročino.
Potem to kmalu privede do ekstremnih vremenskih razmer kot so orkani kot jih še nismo videli, tornadi in še marsikateri vremenski pojavi. Vse to dogajanje, ko se ogromne količine vode in vetra pomikajo po nenavadnih vzorcih po zemeljskem površju pa pusti posledice tudi na sami zemeljski skorji. Namreč te ogromne količine vode v zraku imajo ogromno maso in s tem vznemirijo tudi zemeljsko skorjo, tako da se pojavljajo siloviti potresi kakršnih še ni videl svet tudi cunamiji in ne vem kaj vse še. Spomnim se enega dogodka, ki ga še nisem doživel. Neko vroče poletje (mislim okoli 2004), se je v enem dnevu ohladilo od 35 stopinj na okoli 10 in se peljem z avtom in naenkrat začne snežiti sicer ne veliko ampak vseeno. Kako bi to lahko razložili?
Sigurno ne s teorijo o globalnem segrevanju, ki naj bi ga povzročili mi! Če bi bila ta teorija pravilna bi se temperatura dvignila nekoliko in to bi bilo to.
No ta veliki pok pa ni povzročil samo vremenske in zemeljske katastrofe, ampak tudi spremembe pri ljudeh. Poleg tega da gre kapitalizem h koncu, se nam je tudi ljudjem nekako snelo, to pa zato ker smo siti vegetiranja , trpljenja, samomorov , lakote...Posledica tega je da so se pojavile krvave vojne še posebno na bližnjem vzhodu pa tudi drugod. Potem imamo pokole po šolah, teroristične napade, čedalje več samomorov, bolezni , lakote, umorov ,drog in nasploh so ljudje čisto obupani.
Potem še ena stvar, ki sem jo opazil nekje že od leta 2001. Ker smo ljudje odvisni čisto sami od sebe, smo postali egoisti. S tem sta se pojavila dva pojava, ki sem jih čisto očitno opazil:Najprej
odnosi kako smo se obnašali eden do drugega. Zaradi egoizma, ki je zrastel v nebo smo postali nesposobni poslušati sogovornika. V večini primerov smo samo govorili ne da bi pustili sogovornika do besede, če pa je že prišel do besede pa ga sploh nismo poslušali ampak smo si mislili svoje. Potem druga stvar: Nekateri so se odločili v tem kaosu, da bodo postali oz. se delali bolj močne kot so, da bi umirili stvari okoli sebe. Kaj so s tem storili? Nič drugega kot pokopali sebe s tem da so dobili raka! To ne govorim na pamet, saj sem se v bolezen rak zelo poglobil, ker se razlikuje od drugih bolezni, ker izvira iz nas samih. Kako to deluje? Človek se dela močnejšega od drugih in to ga nujno privede , da se loči od skupnosti v kateri živi in to v podzavesti, tako da se tega mogoče niti ne zaveda! Kaj pa to pomeni? Če se je človek v svojih mislih oz. duhu ločil od skupnosti, se bo tudi ena celica v njegovem telesu ločila od drugih in se začela deliti nenadzorovano. In kaj je to? Rak! Vidite tu je vzrok raka ne pa stvari ki nam jih vtepajo v glavo kot so prehrana, sončenje, kajenje...Saj ne rečem, da to ni škodljivo, apak ni pa smrtno nevarno kot je rak. Logično pa je, da se bo rak pojavil tam kjer so celice že obremenjene s temi stvarmi.
Vidite kako magično je življenje? Dovolj je samo napačna odločitev v naši glavi in že se pojavi rak. Potem je tako: Če se zavemo svoje napačne odločitve lahko še zmagamo v boju z rakom in to povsem brez zdravljenja, če pa ne je zagotovo po nas.
Življenje enostavno ne dopušča takega vedenja, zato ker ljudje smo družabna bitja in tak odpadnik nima kaj iskati na tem svetu. Kako bi bilo če bi se vsi tako odločili? Nič ne bi dosegli, ker kaj pa bo vsak sam naredil? A si je kateri od vas sam sešil obleko, naredil hišo , avto, hrano...vsega vsak sam sigurno ne more!
Je pa razlika če se posameznik v duhu loči od vseh, če bo to prineslo na koncu korist skupnosti in mogoče celo človeštvu. Takih je malo. Če verjamete ali ne je bil tak Hitler, ki ne samo da ni dobil raka, ampak mu je usoda mnogokrat prav na čudežen način pomagala, da ni umrl kajti verjemte, da je bilo veliko priložnosti, da bi. Saj je bil vojak v prvi svetovni vojni, potem pa vodja nacistične Nemčije in so ga velikokrat poskušali umoriti z raznimi atentati, vendar je vedno čudežno preživel, pa čeprav vemo kakšen pekel je naredil.Toda njegov namen je bil izboljšati svet, čeprav z zelo krutimi metodami. Njegov moto je bil :Čim hujša eksplozivna neusmiljena vojna bo najhitreje pripeljala do cilja z najmanjšimi žrtvami. Tako da ga je usoda varovala do samega konca-neverjetno ne?
Zakaj vam vse to pišem? Zato ker vem, da se nam bliža katastrofa-to je zlom kapitalizma!
Pa boste rekli saj ni po vsem svetu kapitalizem. Pa vendar je! Kjerkoli vlada denar je kapitalizem,
pa čeprav se država smatra kot komunistično. Denar je prodrl skoraj v vse kotičke zemlje.
Uvedba denarno-tržnega sistema zabeljeno z religijo in privatno lastnino je največja(začuda logično delujoča) zvijača v zgodovini človeštva!
Po pravici povem dvomim, da se še sploh lahko rešimo te norišnice. Prej bo prišel njen konec,
katerega scenarij si pa skoraj ne upam predstavljati!
Edino kar me še drži pokonci so prerokbe. Od leta 1999 naj bi potekal boj proti obstoječemu sistemu in to 27 let! To se pravi da smo približno na polovici. Še veliko dela nas čaka.
Prepričan pa sem da bo prihodnji nov svetovni red, ki ne bo imel nobene povezave z raznimi izrojenimi zgodovinskimi modeli nič še najmanj pa z obstoječim.
To se pravi da moramo v vsakem primeru uporabiti domišlijo in misliti samo na prihodnji svetovni red, ki bo zelo podoben venusovem!