Vsi ljudje, ki sem jih spoznal v teh dneh v TRSu postavljajo ljudi pred kapital. Večina, s katerimi sem govoril, se zaveda nesmiselnosti finančnega sistema. Gibanje in stranka TRS je OK! Absolutno jih podpiram. Delno sem spoznal tudi nekaj ljudi iz Gibanja za Slovenijo, SMS-zeleni in SEM.Si, kjer sem tudi več al manj zadovoljen z njimi.
V nedeljo, 4.12. sem še najbolj nezadovoljen bil z Sebastijanom (zeitgeist aktivist), ki se še vedno ogromno ukvarja z teorijami zarote. Sej mu ne branim, če ga to veseli OK, ampak nimam časa za njegove zgodbice s tega področja.
Glede teh volitev pa lahko rečem le to, da državljani so volili PROTI, namesto ZA stranko oz. človeka in temu primeren je rezultat. To je stvar zavesti. Ljudje še niso ozaveščeni, imamo še OGROMNO dela in na splošno živimo še preveč dobro
Sam sem pri TRS tudi kandidiral, ampak ugotovil, da to ni moje poslanstvo. Sploh kampanija je zelo mučna, ker gre za tekmovanje - jaz pa po duši človek za SODELOVANJE!
Verjamem, da bomo z gibanjem še ZELO sodelovali, kakor tudi z drugimi gibanji in CI, sploh pri izjemno pomembnem projektu prehranske samooskrbe Slovenije. Saj vemo, da če danes, pri ~30% prehrambeni samooskrbi slovenije, pade finančni sistem, lahko pride do lakote ljudstva.
Že komaj čakam začetek
http://oskrbimo.si.
Aja še to, ker je stranka TRS dobila dovolj glasov, bo tudi nekaj denarja. Lahko vam zagotovim, da bo šel v PRAVE namene - projekte za ljudstvo.
- Prosti študentski zapiski, sodeluj tudi TI. Literatura za vsakogar.
- Odprto mesh brezžično omrežje slovenije.