Ulica

Ulica

PrispevekNapisal/a sandor88 » 04 Feb 2013, 21:18

Ko sem delal v Indiji za podjetje MTD d.o.o. so me sodelavci klicali Bedanec. Bedanec so me klicali ker se nisem obril do odhoda iz Indije, predvsem pa zato ker smo imeli Indijca ki smo ga klicali Kekec, ter še enega Vishnuja. Oba sta najraje delala z mano, ko sta delala z mano sta naredila občutno več kot moji sodelavci, in to ne iz kake prisile, ampak ker sem jima dajal vodo v plastenki ki sem jo pil sam, in dajal sem njima predvsem MOTIVACIJO, ter pozitivne "VIBRACIJE". Za mene sta bila ENAKOPRAVNA, sodelavca, prijatelja, "brata".

Hočem vam samo povedati da imam LJUBEZEN do vsega ZEMELJSKEGA obličja in čutim da mi "MATI ZEMLJA" to vrača. Tudi si ne znam drugače razložiti treh "usodnih" napak v svoji elektro monterski karieri kjer me je faza stepla preko rok ali roka-noga, ter mojih ostalih "podvigov" v alkoholizmu ali v butastih precenjenih dejanjih ko sem "preizkusil" srečo.
Vedno sem začutil "bližino smrti".

V teh izkušnjah sem spoznal VELIKI DUH ČASA.

Hvala LP :mrgreen: Dominik
sandor88
 
Prispevki: 26
Pridružen: 31 Jan 2013, 09:45
Lokacija: Pomurje

Re: Ulica

PrispevekNapisal/a sandor88 » 05 Feb 2013, 15:04

V včerjašnjem članku sem pozabil na bistvo. UPS! saj je bilo že pozno in bil sem izmučen.

Torej bistvo je da se moramo zganiti na ULICE, vsi ki imamo govorne sposobnosti, in zadostno znanje da s pomočjo vnaprej pripravljenih dokumentacij zagovarjamo stališča društva DUH ČASA, ter pogled na prihodnost in dejanja ki so potrbna za širitev zavesti o neuspešnosti kapitalistične ureditve sveta, države. Seveda tukaj moramo za primerjavo o alternativni ureditvi, ki bo rešila krizo, Na Virih Osnovanega Gospodarstva ljudstvu predstaviti enotni model načina vladanja na lokalni ravni ter na "državni" ravni.
Oebno mi je bolj všečen izraz Gospodarstvo Osnovano na Virih, v nadeljevanju GOV, katero tudi jaz osebno vidim kot edino dejansko rešitev krize kapitalističnega sveta, naše "države".

Naj opomnim da iz osebnih izkušenj vem da starejši ljudje, in tisti z nižjo izobrazbo, velikokrat dosti bolj dojemajo da je Finančno Gospodarstvo neuspešno in v njem ni prihodnosti. Ta skupina ljudi tudi (vsaj v naši regiji) ne pozna društva DUH ČASA, ter veliko bolj odprto sprejemajo IDEJO o ALTERNATIVNI možnosti GOV!

:mrgreen: Dominik
sandor88
 
Prispevki: 26
Pridružen: 31 Jan 2013, 09:45
Lokacija: Pomurje


Vrni se na Ekipa za socialo

Kdo je prisoten

Po forumu brskajo: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost

cron