Nibiru addendum

Kdo bedi nad nami?, kaj hočejo naredit s človeštvom?, 9/11, kemtrails, doktrina šoka, pranje možganov ...

Nibiru addendum

PrispevekNapisal/a Tomaz » 27 Sep 2011, 22:49

http://www.youtube.com/watch?v=_gFjis4hrdc

Priporočam ogled novonastalega dodatka k filmu o planetu X. Naj vas prvih 15 minut ne odbije, na polovici celo začne smisel govorit.

Govori pa o zanimivi teoriji, za katero bi rad vaše mnenje... in sicer ustvarjalec tega filma meni, da globalni dvig zavesti, ki se širi "kot kuga", ni stvar le-tega da se je "pač zdaj zgodilo" ampak posledica tega, ta se naš sončni sistem počasi poravnava z sredino naše galaksije! Torej po njegovem 2012 bo konec, ampak konec Česa? :geek:

Vem, da boste nekateri od vas rekli, da je morda to recesija v letu 2008 sprožila, ampak velika depresija je bila še veliko hujša pa se nič ni zgodilo!

Jaz osebno nebi špekuliral, so pa zanimiva naključja! :?

Kaj pravite?
I do not wish to bely your powers of observation but I would like to remind you of the paradoks of asking a masked man who he is...
Tomaz
 
Prispevki: 433
Pridružen: 17 Feb 2011, 16:28

Re: Nibiru addendum

PrispevekNapisal/a tojezanas » 29 Sep 2011, 13:28

ampak velika depresija je bila še veliko hujša pa se nič ni zgodilo!


Misliš na to, da ni bilo vesoljne poravnave ali, da je bila depresija pa nobenih družbenih ekscesov.

Depresija bi namreč trajala veliko dlje, če ne bi države na veliko začele z zagonom tovarn za proizvodnjo orožja in opreme (takrat je tam še lahko delalo veliko ljudi) ter infrastrukturnih del, ki so bila potrebna zaradi novih tehnologij (letala, avtomobili) prav tako veliko zaposlenih.

Zadevo je dokončno rešila svetovna vojna, ki je po vsem svetu pomorila ogromno milionov ljudi in v določenih državah uničila infrastrukturo za katero so bili potrebni kasneje krediti za obnovo. Torej ponoven zagon monetarnega gospodarstva in adijo monetarna depresija.

Mislim pa, da tokrat niti masovna vojna ne bi rešila monetarnega gospodarstva. Ker je stopnja avtomatizacje že prevelika in ostalo ni smotrno (kot vemo pa stopnja avtomatizacije zmanjšuje v monetarnem gospodarstvu tako željeni "cash flow"). Roboti si med sabo pač ne podajajo denarja, da bi dobili kos kruha ali obleko.
Uporabniški avatar
tojezanas
 
Prispevki: 165
Pridružen: 03 Jun 2010, 15:42


Vrni se na Teorije zarot

Kdo je prisoten

Po forumu brskajo: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost

cron