Ok, kar odkrito bom povedal: To, kar se je zdaj v Rušah zgodilo je na meji polomije. Plakati so bili neustrezni za vrsto prireditve, ki sem vam jo organiziral, prilagoditev le-teh je bla preveč zamudna in nebo tekla zadeva tako kot sem pričakoval. Poleg tega jih pa je še nekdo dol potrgal, ne vem ali je bilo to nenamerno ali pa je bila kaka baraba.
Letakov je bilo preveč - preveliko - prepozno. Prejel sem 700 komadov 3 dni pred začetkom prireditve, tako da sem poskusil še isti dan do 20. ure jih razdelit čimveč, samo jih pa nisem mogel spravit ven več kot pa 200, tako da jih bo 3/4 šlo za nič. Če pa še to ni dovolj potem sem že imel predlagano obliko letakov, ki bi jih lahko, če bi bilo potrebno, še sam pravočasno natisnil samo toliko, koliko jih bi rabil pa bi blo to-to. Seveda pa je nekdo od vas se v vašem rednem sestanku spomnil da to ni vredu in je kljub vsemu mislil, da je bil še čas za popravit. Sam design letaka pa je bil čisti overkill.
Sedaj ko pa je prišlo do tega pa ne morem jamčiti zadostnega obiska! Če bo 5 ljudi prišlo bo to veliko.
Ok, priznam, da se zaradi takšnih ali pa drugačnih razlogov ni dalo plakatov do mene dovolj hitro spravit, samo letaki pa se mi zdi da so bli subjekt "birokratskega mešetarjenja", sedaj pa bodo zaradi tega posledice.
To kaj se je zgodilo je blo ravno obratno od smernic, ki bi jih rado gibanje doseglo. Blo je ne-ekonomično, ne-trajnostno in ne-učinkovito. Če zadeva spodleti dvomim da bi vi imeli čas to ponovit.
Sedaj s tem ni bil moj namen stopiti nekomu na žulj, ampak vas opozorit da je to bil kamen na kamen - kup kamenja in ne palača. Če bi res šlo slabo in bi kdo imel še energijo to vajo v npr. jeseni ponovit bi bil jaz zato samo nebi rad da bi spet ista pesem bla.