Odpiram to temo, ker se mi zdi električni avto nekaj res dosegljivega in izvedljivega. Vkolikor bi uspeli narediti svoje vozilo na el. pogon, bi se nam tudi precej zmanjšali stroški naših obiskov po Sloveniji, saj smo v zadnjih treh mesecih zgolj za prevoze zapravili vsaj 150€, gotovo pa še dosti več. Poleg tega, da bi imeli svoje uradno vozilo in bi tako z dejanjem stali za svojimi idejami, bi s tem istočasno promovirali svoje gibanje preko tega imenitnega vozilca, ki bi se pojavljalo na dogodkih in srečanjih podobnomislečih organizacij ipd.
Ravnokar sem govoril s predstavnikom slovenskega društva za električna vozila (), ki nas vabi k sodelovanju. Ta četrtek (31. marca 2011) ob 19. uri bodo imeli sestanek odprt za javnost in vabim zainteresirane, da se mi pridružijo, saj se bom udeležil sestanka. Predlagal jim bom, da združimo moči in znanje ter začnemo delati na konkretnih projektih. Gotovo so tudi v navezi z Andrejem Pečjakom (), s katerim se moramo prav tako povezati ali pa vsaj pogovoriti, da vidimo kakšen je njegov stav do naših predlogov.