Page 1 of 1

Javna predavanja po srednjih šolah in fakultetah

PrispevekObjavljeno: 14 Mar 2011, 19:57
Napisal/a anubis92
Nisem zasledil, da bi kje ta ideja se že pojavila oz. da se o tem kaj govori. Torej zanima me, če bi izvedli neka predavanja po SŠ in fakultetah. Tako bi predstavili gibanje in k čemu mi strmimo in mladi bi iz prve roke izvedeli vse, kar je pač potrebno. Mogoče bi predvajali tudi kakšno krajše delo Zeitgeista ali samo kakšen zanimiv odlomek, ter ustvarili manjšo debato glede videne scene.

Verjamem, da je nekaj članov gibanja še vedno v šolah ali faksih in bi torej lahko poskusili se sami zmeniti z dekani, ravnatelji za 2 uri časa po pouku ali kakorkoli.

Osebno sem sicer še vedno dijak na Gimnaziji Moste in sem 100%, da bi tam lahko organiziral v naši predavalnici. Bi bilo pa fino, da bi se mi pridružil še vsaj en starejši član.


lp

Re: Javna predavanja po srednjih šolah in fakultetah

PrispevekObjavljeno: 14 Mar 2011, 19:59
Napisal/a fortehlulz
yo model! soseda sva :mrgreen:
dej mi ZS pošl da se zmenmo za kufe v podkvi :)

Re: Javna predavanja po srednjih šolah in fakultetah

PrispevekObjavljeno: 15 Mar 2011, 15:15
Napisal/a aleksu
Na Pomorski smo si enkrat ogledali Napad na dvojčka v ZDA iz prvega dela. Ampak je bil problem, ker smo si to ogledali samo en letnik.

Re: Javna predavanja po srednjih šolah in fakultetah

PrispevekObjavljeno: 15 Mar 2011, 20:12
Napisal/a anubis92
Jaz bi na moji šoli to poskusil urediti takoj po koncu rednih ur, ko je folk še na šoli in bi res prišli samo tisti, ki jih zanima. Nočem silit folk, da bi sedeli pri rednih urah, ker vem da bi jih 3/4 delalo kraval, kar pomeni da bi 1/4 imela moten proces razmišljanja in zopet nebi dosegli nič. Tako pa bi prišli samo tisti, ki jih to zanima.

Vsaj 1 teden pred tem pa bi že začel z propagando tega dneva in deljenjem letakov in pa nalepil kakšen plakat po šoli.

Re: Javna predavanja po srednjih šolah in fakultetah

PrispevekObjavljeno: 04 Feb 2013, 18:43
Napisal/a sandor88
DA zelo dober način ozaveščanja. Upam da mi bojo odobrili koordinatorstvo, in da bom lahko širil ozaveščenost o VELIKEM DUHU po šolah, po krajevnih skupnostih ipd.
Ker sem v življenju "prebolel" "virus kapitalizma" in šel skoz malo morje nečednih izkušenj (zloraba drog, kriminal ter večkratno bližnje srečanje z "smrtjo"), me večina ljudi, ki me pozna iz najstniških let, zelo spoštuje ter z veseljem poslušajo ko pridem do njih kaj jim imam za povedat.

Opažam tudi da sem vzgojil posebno privlačnost v sebi z svojimi izkušnjami ob delu v tujini, ter težavnem odraščanju, lani sem ostal brez matere (v 52. letu je umrla za rakom), ter rojen sem
4. februarja '88 ki je slučajno tudi svetovni dan boja proti raku.
http://www.rtvslo.si/svet/svetovni-dan- ... udi/276149

KUKU prihaja pomlad :mrgreen: Dominik