Zdravo.
Lani sem si ogledala film Zeitgeist; no, točno ne vem, za kaj gre v istoimenskem gibanju, samo približno ...
Hočem pa vprašati nekaj drugega, kar ni tako zelo nepovezano z vašim delom: zanima me namreč, če veste za kakšne poletne duhovne počitnice (mogoče tudi vi kaj organizirate?). Ne vem, kam se obrniti, zato sprašujem tu (danes sem "slučajno" našla vašo stran). Komercialna sranja ala Iž, Pašman itd. ne pridejo v poštev. Sem že poskusila. Sem dala skozi tudi Martuljek ... Skratka, zanima me, če kdo ve za kakšne duhovne počitnice v pravem pomenu besede; odpadejo vsa "predavanja" samooklicanih mojstrov, ki so prebrali par člankov in ki potem trosijo svojo "modrost" naivnežem in nevednežem oz. ki razkazujejo svoj ego - da se razumemo: za oderuško ceno!! pod krinko duhovnosti, seveda, haha!! kako žalostno!!
res bi me veselilo, če bi kdo povedal, če ve za kaj takega. sama namreč še nisem zasledila; kar najdeš, so reklame raznih kretenov po takih cenah, da se ti zvrti. in to naj bi bila duhovnost, haha. za bruhat - dobesedno. brezpogojna ljubezen, haha.